Hvem er MSM

Marbæk Sejl- og Motorbådsklub er en sejl- og motorbådsklub, hvor der er fokus på sejlsport som fritidsaktivitet og det sociale samvær der følger med, at have båd. 

Vi er kendetegnet ved en voksende medlemsbase på > 180 medlemmer, som er lokalt forankret med mere end 100 medlemmer boende i Frederikssund og de resterende bor stort set alle i nabokommunerne.

Det betyder noget:

  • At dele den maritime interesse med ligesindede 
  • At mødes på klubhusets terrasse og få en snak med de andre fra klubben
  • At mødes til klubbens mærkedage (sæson start og afslutning, nytårskur, generalforsamlingen)
  • At klubben afholder forskellige aktiviteter, naturligvis sejladser men også sociale arrangementer

MSM's aktiviteter omfatter også: 

  • En meget stærk sejlerskole, som er organiseret som var den professionel, men drevet af frivillige - der rådes over rutinerede instruktører og 2 sejlbåde som anvendes til den praktiske undervisning, samt mulighed for navigationsundervisning i vinterperioden. 
  • Pigesejlerne som er en klub i klubben - der alle har fjorden og sejlsport til fælles. Pigesejlerne har i 2023 fejret deres 40års jubilæum.Ved indbetaling til Marbæk Sejl- og Motorbådsklub anbefaler vi betaling med kreditkort, hvilket kræver du har en profil/bruger i vores system. Brugen af kreditkort udløser automatisk rabat ved indmeldelse i klubben. Se vores hjemmeside under kontingent.

 

Betales med Mobile Pay skal du også have oprettet en profil/Bruger
 
 
Hold i dag

Følg med

Nyheder - Vis alle

Events - Vis alle

Instagram