Sejlerskole for voksne

 
Praktisk Del: 

- 6 gange sejlads i forårssæson
- Tursejlads med sejlskolen
- 6 gange sejlads i efterårssæson
- Med til til- & afrigning
- Det Store Søslag
- Duelighedsbevis efter 2 år
- Sørelateret 1.hjælpskursus

- Pris pr. år(2018), forudsætter Medlemsskab i MSM:    700,-

Sejlerskolen del 1 - Første år    1.800,-
Sejlerskolen del 1 - Andet år     1.600,-
Sejlerskolen del 2                             1.400,-
 
Teoretisk Del:
 
Kursus i navigation
Duelighedsprøvens teoretiske del 
 
Vi har planlagt et kursus i navigation, den teoretiske del af duelighedsbeviset, med start den 2. oktober 2018 i Marbæk Sejl- og Motorbådsklub (MSM). Tilmelding sker via hejmmesiden under Kontingent. 
 
Marbæk Sejl- og Motorbådsklub tilbyder som den eneste klub i Roskildefjord en certificeret sejlerskole.

Kvaliteten, som vi tilbyder i sejlerskolen, er godkendt hos Dansk Sejlunion, og vi opfylder de krav, som er fastsat af DS.

Det betyder bl.a., at vi følger en undervisningsplan, tilbyder vores instruktører kursus hos DS, at vi har en godkendt sikkerheds politik m.m.

Duelighedsprøven i sejlads for fritidssejlere består af en teori- og en praktikprøve. I Marbæk Sejl- og Motorbådsklub tilbyder vi undervisning i den praktiske og teoretiske del.
 
Hvis kursus dagen ikke passer kan kurset alternativt også foregå på aftenskole i vinterhalvåret. Se http://aftenskolenaof.dk/ eller http://fof-frederikssund.dk/

En af fordelene ved at deltage i MSM sejlerskolen er, at du også bliver medlem af sejlklubben, hvor vi har et godt socialt sammenhold. Vi er en klub af meget sociale sejlere, hvor der altid er en hjælpende hånd i nærheden og du vil møde et hyggeligt socialt samvær. Du bliver gennem sejlklubben introduceret til alle de tilbud, som vi har. Du vil lære mange andre sejlere at kende, og det vil helt sikkert være en fordel for dig, når du er færdig på sejlerskolen

 Har du spørgsmål, eller ønsker du at tilmelde dig, så kontakt:
 
Leder af sejlerskolen:
Ole Krull Jensen
Tlf. 6142 4820