Sejlerlinks

Kalender

Lør Sep 30 @09:00 -
Elleore rundt

Sejlerskolen

Marbæk Sejl- og Motorbådsklub tilbyder som den eneste klub i Roskildefjord en certificeret sejlerskole.

Kvaliteten, som vi tilbyder i sejlerskolen, er godkendt hos Dansk Sejlunion, og vi opfylder de krav, som er fastsat af DS.

Det betyder bl.a., at vi følger en undervisningsplan, tilbyder vores instruktører kursus hos DS, at vi har en godkendt sikkerheds politik m.m.

 

Duelighedsprøven i sejlads for fritidssejlere består af en teori- og en praktikprøve. I Marbæk Sejl- og Motorbådsklub tilbyder vi undervisning i den praktiske del. Teoriundervisning foregår typisk på aftenskole i vinterhalvåret. Se http://aftenskolenaof.dk/ eller http://fof-frederikssund.dk/
 

En af fordelene ved at deltage i MSM sejlerskolen er, at du også bliver medlem af sejlklubben, hvor vi har et godt socialt sammenhold. Vi er en klub af meget sociale sejlere, hvor der altid er en hjælpende hånd i nærheden og du vil møde et hyggeligt socialt samvær. Du bliver gennem sejlklubben introduceret til alle de tilbud, som vi har. Du vil lære mange andre sejlere at kende, og det vil helt sikkert være en fordel for dig, når du er færdig på sejlerskolen.

 

Priser pr år (2015)
Medlemskab af MSM fra 675,-
Sejlerskolen 1600,-

Har du spørgsmål, eller ønsker du at tilmelde dig, så kontakt:

Leder af sejlerskolen:
Ole Krull Jensen
Tlf. 6142 4820
Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
 

 

 

 

Download brochure

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Marbæk Lystbådhavn - Strandlystvej 26

Copyright © 2013 MSM-KLUB.DK. Alle rettigheder reserveret.